Handle LEGO etter alder

 

 

 

1,5 til 3 år

LEGO® sett er de beste pedagogiske lekene for utvikling av hjernen og læring gjennom lek for barn på 18 måneder til 3 år. Finn LEGO® sett som er perfekte som gaver, eller DUPLO® klosser som inspirerer småbarnas fantasi og hjelper dem med følelsesmessig, kreativ og finmotorisk utvikling.

4 til 5 år

LEGO® sett er de beste pedagogiske lekene for barn på 4–5 år. Finn perfekte gaver for barn, som også fremmer læring og kreativitet hos førskolebarn gjennom rollespill med prinsesse-, sport-, fantasi-, drage-, dinosaur- og STEM-leker.                                                          

6 til 8 år

LEGO® sett er de beste pedagogiske byggelekene for barn på 6–8 år. Finn gaver som alle barn vil like, samtidig som du fremmer læring og kreativitet hos barna med kunst og håndarbeid-, gaming- og STEM-leker.                                                                                                                            

9 til 12 år

LEGO® sett er de beste pedagogiske lekene for barn på 9 til 12 år. Kule leker og gaver for barn på 9 til 12 år med en rekke aktiviteter for barn som er interesserte i STEM, koding, biler, videospill og mer.   

                                          

13 til 17 år

LEGO® klosser er de beste lekene for tenåringer på 13 til 17 år som er ute etter en utfordring. LEGO® sett er kule gaver som oppfordrer unge voksne til å gi uttrykk for interessen de har i bygging, ingeniørfaget, STEM og robotikk på kreative måter.                                                 

6 til 8 år

De mest kompliserte LEGO® settene våre er perfekte gaver til voksne og personer over 18 år. De er designet for byggere som samler på LEGO® klosser eller er ute etter en utfordring.                                                                                                                    

 

LEGO leker for barn på 1,5 år og oppover

 
Hjelp barna med å utvikle finmotorikk og gi uttrykk for fantasien sin og gi dem en
forkjærlighet for kreativitet med disse LEGO®-settene som er perfekte for barn på 1.5+ år.
 

Handle her >

 

 

LEGO leker for førskolebarn

på 4 til 5 år

 
LEGO® sett er de beste pedagogiske lekene for barn på 4–5 år. Finn perfekte gaver for barn, som også fremmer læring og kreativitet hos førskolebarn gjennom rollespill med prinsesse-, sport, fantasi-, drage-, dinosaur- og STEM-leker.
 

Handle her >

 

 

Hei

hopp

test