BRIO Babyleker

Med et rent og enkelt formspråk åpner BRIO babyleker opp for en hel verden av lek, der bare fantasien setter grenser. Disse spesielt utviklede lekene er skapt med omsorg for de minste i tankene, og er designet for å stimulere sansene, utvikle motoriske ferdigheter og gi en trygg og spennende lekeopplevelse. Lekene passer for de minste barna fra 9 måneder.

5 produkter funnet

Visning Rutenett Liste
per side
Bruk stigende rekkefølge
Oppdaterer... Oppdaterer...

Utforsk et fantastisk utvalg av BRIO leker

BRIO Baby

BRIO Baby

Pedagogiske leker

Pedagogiske leker

BRIO Tog

BRIO Tog

BRIO Builder

BRIO Builder

BRIO Dukkevogn

BRIO Dukkevogn

BRIO Spill

BRIO Spill

Oppdag en verden av tidløs moro og kreativ utforskning med BRIO

Hver BRIO treleke er laget med kjærlighet og oppmerksomhet på detaljer, og gir barn muligheten til å utvikle motoriske ferdigheter, fantasi og kreativitet mens de leker. Fra fargerike stableleker til morsomme togbaner, BRIOs unike design og høykvalitetsmaterialer gjør leken både givende og varig. BRIO pedagogiske leker fra 1 år er designet for å støtte barnets motoriske ferdigheter, kreativitet og problemløsningsevner. Fra stableleker som hjelper med å utvikle finmotorikk til fargerike lekefigurer som stimulerer fantasien

BRIO Togbaner. Med en rekke tilbehør og muligheter for tilpasning, er BRIO togbaner en fantastisk måte å stimulere fantasien og utforske grunnleggende konsepter som balanse, bevegelse og struktur.

BRIO Tog og togsett. Utforsk ulike temaer og stiler! Enten de kjører gjennom landskapet, henter passasjerer eller laster varer, vil BRIO tog og togsett gi timevis med kreativ moro.

BRIO Togskinner. Utvid togbanen med togskinner fra BRIO. Med BRIO togskinner kan du lage endeløse kombinasjoner av baner, broer, kryss og stasjoner. 

BRIO Builder. Bli en oppfinner, bygg hva du vil og lag en ny leke for hver dag i uken med BRIO Builder – den åpne konstruksjonsleken fra BRIO.

BRIO Dukkevogner. Med fokus på detaljer og funksjonalitet, gir <BRIO kombi dukkevogn barna muligheten til å oppleve omsorgsrollen på en morsom og lærerik måte.