Ved å delta i LEGOLAND konkurransen godtar du å følge disse vilkårene og betingelsene i sin helhet

 1. Deltakelse:
  1. For å delta i konkurransen må deltakerne være minst 18 år gamle eller ha samtykke fra en foresatt.
  2. Deltakere må også ha rettigheter til bildene de sender inn og må være klar over at bildene kan brukes av arrangøren i forbindelse med promotering av konkurransen og relaterte formål.
  3. Du kan delta ved å laste opp ditt LEGO-relaterte bilde i samsvar med de spesifikke temaene som er angitt for konkurransen.
 2. Innsending av bilder:
  1. Deltakerne kan sende inn sine bidrag ved å laste opp bildene på INSTAGRAM innen den angitte fristen.
  2. Hver deltaker kan sende inn et ubegrenset antall bilder.
  3. Bilde må være i samsvar med det angitte temaet.
 3. Eierskap og bruksrettigheter:
  1. Du beholder opphavsrettigheten til ditt bilde, men ved å delta i konkurransen gir du Extra Leker rettigheter til å bruke bildet i forbindelse med konkurransen og markedsføringsformål.
  2. Extra Leker kan bruke bildet ditt på sine offisielle nettsider, sosiale medieplattformer, reklamemateriell, og andre relevante kanaler.
 4. Trekking av vinner:
  1. Vinneren av konkurransen trekkes tilfeldig 31.07.2023
  2. Vinneren av konkurransen vil bli synliggjort i INSTAGRAM posten på Extra Leker’s hovedside @extra_leker.
 5. Premie:
  1. Gavekortet inkluderer 2 dagers tilgang til LEGOLAND Billund og 2 dagers opphold på LEGOLAND hotell.
  2. Gavekortet gjelder t/r Oslo til Frederikshavn eller København med DFDS i en 4-personers (hvis dere er flere enn 4 personer i husstanden, ta kontakt med DFDS for å legge til flere personer i lugaren) standardlugar t/r alle dager, frem til 31. august 2024.
  3. Bil er inkludert (høyde på maks 2,2 meter).
  4. Vær oppmerksom på at det er et begrenset antall lugarer samt begrenset mulighet for oppgradering når du bestiller en reise med gavekort.
  5. Gavekortet er personlig og kan ikke forlenges, endres, byttes om til kontanter, eller kombineres med andre tilbud, rabatter eller andre reiser og reisekategorier.
 6. Ansvarsfraskrivelse:
  1. Extra Leker påtar seg ikke ansvar for eventuelle tap, skader, kostnader, eller utgifter som oppstår i forbindelse med deltakelse i konkurransen eller bruk av premien.
  2. Extra Leker fraskriver seg ethvert ansvar for feil, utelatelser, avbrudd, slettinger, feil, eller forsinkelser i forbindelse med dataoverføring, kommunikasjonslinjer, eller uautorisert tilgang til eller endring av bidrag.
 7. Endringer og avlysninger:
  1. Arrangøren forbeholder seg retten til å gjøre endringer i konkurransens regler, tidsplan eller premieutdeling dersom uforutsette omstendigheter oppstår.
  2. Arrangøren kan også avlyse konkurransen dersom det oppstår uforutsette hendelser eller uakseptable forhold.

 

Delta i konkurransen HER