home Meny close
menu Meny
Varekode: 6010

Dantoy BIO Tiny Aktivitetskjede - Beige

Dantoy BIO Tiny Aktivitetskjede - Beige
kr kr 89,90

Lagerstatus nettbutikk: 10+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Et morsomt aktivitetskjede til de aller minste i flotte beige farger fra Dantoy. Kjedet kan brukes både som en stimulerende barnevognsleke, en biteleke for kløende tannkjøtt og som en vanlig babyleke, for å oppmuntre barnets finmotorikk. Det er laget av holdbar bioplast, og inneholder ingen skadelige stoffer. Aktivitetskjedet finnes i tre ulike fargekombinasjoner, med naturlige nyanser. Aktivitetskjede er ca. 35 cm langt. Anbefalt alder fra 0 år.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode 103018
EAN Nei

Produktomtaler