Leker

Lekebiler og kjøretøy
Byggesett og byggeklosser
Dukkelek
Lekefigurer og lekesett
Leker i tre
Fidget leker
Aktivitet og pedagogisk utvikling er viktig for alle babyer og småbarn. Her finner du et stort utvalg av aktivitetsleker, praktiske
hjelpemidler, og utstyr til baby og småbarn. Babyleker stimulerer små barns nysgjerrighet og fremmer
utvikling på en trygg og morsom måte. Velg blant kjente merkevarer som BRIO, Fisher Price, Vtech og Micki. 

Våre mest populære merker

>

 

Baby og småbarn

 

 

Aktivitet og pedagogisk utvikling er viktig for alle babyer og småbarn. Her finner du et stort utvalg av aktivitetsleker, praktiske hjelpemidler, og utstyr til baby og småbarn. Babyleker stimulerer små barns nysgjerrighet og fremmer utvikling på en trygg og morsom måte. Velg blant kjente merkevarer som BRIO, Fisher Price, Vtech og Micki. 

Aktivitetsleker

LEGO® sett er de beste pedagogiske lekene for utvikling av hjernen og læring gjennom lek for barn på 18 måneder til 3 år. Finn LEGO® sett  som inspirerer småbarnas fantasi og hjelper dem med følelsesmessig, kreativ og finmotorisk utvikling.

Byggeklosser for de minste

Bruk fantasien til å bygge stilige figurer og gjenstande med byggeklosser av høy kvalitet. Byggeklossene oppfordrer barn til å bruke fantasi og kreativitet, og er med på å utvikle motoriske ferdigheter.

Badeleker

Her finner du morsomme badeleker som barna vil elske å ha med seg i badekaret. Gjør badetiden ekstra morsom med badefigurer og badedyr. Badelekene er lett for små hender å holde og mykt for å gripe eller klemme.

Knottepuslespill

Aktivitet og pedagogisk utvikling er viktig for alle babyer og småbarn. Her finner du et stort utvalg av aktivitetsleker med fokus på lek, utvikling og læring. 

Babygym

I babygymen får babyen stimulert sansene samtidig som det blir oppmuntret til å utvikle sine finmotoriske og kognitive ferdigheter.Barnet ligger mykt og behagelig på teppet mens den utforsker alle de spennende lekene over seg. 

Rangler

En rangle er til glede for enhver baby. Hos Extra Leker har vi et stort utvalg av trygge og utviklende rangler for de yngste fra kjente merkevarer.

>