home Meny close
menu Meny
Varekode: 50-00290

Strolly Bike 4-i-1 sykkel - Blå

Sykkel
kr kr 1 999,00

Lagerstatus nettbutikk: 20+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Denne sykkelen er perfekt for de små som skal lære å sykle! Den praktiske Strolly sykkelen kommer med en 4-i-1 funksjon som tar barnet gjennom 4 trinn fra trehjulssykkel til balansesykkel.

Trinn 1: I det første trinnet fungerer trehjulssykkelen som en vogn, der de voksne styrer retningen. Setet kommer med en sele og kalasje, og barnet kan hvile bena på den innfellbare fotstøtten. Med dette oppsettet har du tilgang til 2 oppbevaringsrom til utstyr og leker som u lnsker å ha med deg på turen.

Trinn 2: I dette trinnet kan barnet begynne å ta over litt mer av styringen, samtidig som de voksne beholder kontrollen over trehjulssykkelen gjennom dyttefunksjonen. Her fjernes kalasjen og den høye ryggen. Du har fortsatt tilgang til den ene oppbevaringsbaggen.

Trinn 3: Dette trinnet nås når barnet har kommet til en alder hvor de kan sitte og styre trehulssykkelen selv. Her er håndtaket for de voksne fjernet og det er barnet selv som bestemmer hvilken retning de vil sykle.

Trinn 4: I det siste trinnet er barnet klar til å sykle på balanse sykkel. Her settes de to bakhjulene sammen slik at sykkelen får to hjul.

Maks vekt 25 kg.

Beregnet for barn i alder 10-36 måneder.

Detaljer

Varekode NTI-865915
EAN 0816661028174

Produktomtaler