Playmobil - Porsche 911 Carrera RS 2.7 70923

-50%
Playmobil
Utsolgt på nett
Tilbudspris kr 399,00 Før kr 799,00
Tilbudspris kr 399,00 Før kr 799,00
Utsolgt på nett
Playmobil Porsche 911 Carrera RS 2.7 70923. Inneholder 39 deler.
  • Den første sportsbilen med spoiler foran og bak
  • Komplett med figurer og tilbehør for en sporty biltur ned svingete landeveier.

Hvem har vel ikke drømt om å eie en ekte Porsche som barn? Med Porsche 911 Carrera RS 2.7 kommer nå en ekte nostalgisk sportsbil til PLAYMOBIL-serien. Verdens første landeveissportsbil med spoilere foran og bak gjør også en flott figur som PLAYMOBIL-modell.

Det detaljerte og kjærlig utformede karosseriet med sin legendariske form, aerodynamiske detaljer, som bakspoileren, bedre kjent som "Duck Tail", vil ikke bare glede sportsbilfans. Bakspeilet og frontlysringene i et edelt kromutseende samt den buede Carrera-skriften på siden gir den klassiske bilen en spesiell eleganse. Taket er avtagbart for å sette inn figurene inne i bilen. Når det bakre panseret åpnes, avslører den den 6-sylindrede boxermotoren. Enten det er en sporty biltur eller en svingete landevei: Med Porsche 911 Carrera RS 2.7 fra PLAYMOBIL er hver kjøretur en opplevelse.

En unik sportsbilmodell som ingen kolleksjon bør være foruten! Lekesettet inkluderer en Porsche 911 Carrera RS 2.7 fra PLAYMOBIL i en elegant gul farge med avtagbart tak og bakpanser som kan åpnes, to PLAYMOBIL-figurer med piknikkurv, teppe og veikart samt annet ekstrautstyr for en uforglemmelig tur. Det medfølgende presentasjonsskiltet viser de viktigste dataene til sportsbilen.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer