home Meny close
menu Meny

Personvernregler for Extra-Leker

Vi oppdaterer våre brukervilkår og vår personvernerklæring for å gjenspeile kravene i den nye loven gjeldende datavern, GDPR. For oss i Extra-Leker er det viktig at du og personopplysningene dine behandles ansvarlig med hensyn til personvern, og at du får vite hvilken informasjon vi samler inn om deg og hvordan vi bruker den. Du skal være trygg på at vi i Extra-Leker behandler dine personopplysninger på en ansvarlig måte.

Hvilken informasjon samler vi inn?

Vi samler inn e-post, IP-adresse, navn, adresse og telefonnummer for å kunne levere varene og for å kunne kontakte deg dersom det skulle være nødvendig angående din ordre. Håndtering av personopplysninger i forbindelse med betaling gjøres av våre partnere.

Oversikt over servicepartnere som behandler personopplysninger for å behandle ordre fra deg som kunde:

  • Bring (Posten) – Transportør av pakker og gods
  • Klarna – betalingstjeneste
  • Vipps – betalingstjeneste

Gjennom bruk av informasjonskapsler samler vi inn informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, for eksempel hvordan du fant oss eller geografisk informasjon. For å hele tiden kunne videreutvikle og forbedre våre tjenester og produktsortiment bruker vi informasjonen blant annet til å produserer statistikk om trafikk og kjøp og atferd på nettstedet. Informasjonen som samles inn om bruk av nettsiden er anonymisert.

Hva gjør vi med informasjonen om deg?

Når du kjøper varer hos oss i Extra-Leker, kan personopplysningene dine bli lagret og brukt til å levere, utføre og forbedre tjenestene våre. Informasjonen blir også brukt i forbindelse med reklamasjoner og andre kundeservicesaker for å yte best mulig service.

Extra-Leker ønsker å tilrettelegge markedsføring og informasjon fra oss på best mulig måte for deg som kunde. Det betyr at dersom du er logget inn på din kundekonto hvor du er identifisert med e-post adresse, navn, adresse og kjøpshistorikk, vil vi bruke informasjonen til å tilpasse innhold til deg i tråd med din kjøpshistorikk, samt å rette produktanbefalinger som er relevant for deg. På samme måte bruker vi informasjonen som er lagret i informasjonskapsler (cookies) til å gi deg relevante produkter og en personlig tilpasset opplevelse for deg som ikke er innlogget. Informasjonskapsler kan du selv slette når du måtte ønske i din nettleser.

Vi tilbyr nyhetsbrev på epost slik at du kan motta ulike typer informasjon og tilbud. Nyhetsbrevene sendes kun dersom du har gitt ditt samtykke til det. Du kan når som helst stoppe dette ved å klikke på lenken nederst i nyhetsbrevet eller sende oss en epost til kundeservice@extra-leker.no.

Vi benytter oss av følgende funksjonelle- og markedsføringstjenester

  • Livechat – Dersom du skulle har behov for hjelp eller råd i forbindelse med din handel, benytter vi ZenDesk livechat til å kommunisere ved deg på våre nettsider. Du blir bedt om å oppgi ditt navn og din epost adresse når du kontakter oss. Det er valgfritt å fylle inn denne informasjonen, så du kan også chatte med oss anonymt.
  • Nosto – Vi benytter Nosto til å personalisere innhold i butikken og gi deg anbefalinger om hvilke produkter du kan være interessert i basert på tidligere kjøp og produktvisninger.
  • Google Analytics – Vi bruker Google Analytics til å analysere og lage statistikk over trafikk i nettbutikken, måling av ytelse og oppfølging av effektivitet på kampanjer. Informasjonen som samles inn er anonymisert.
  • Hotjar – Vi benytter Hotjar til å forbedre brukeropplevelsen i butikken. Hotjar samler inn anonymiserte brukerdata og brukermønster, ved hjelp av informasjon fra hvordan du navigerer i butikken og sider du besøker.
  • Mailchimp – Vi bruker Mailchimp til epost markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev til kunder som har samtykket til dette.
  • Facebook Ads – Vi bruker annonseringsprodukter fra Facebook som betyr at vi kan målrette budskap basert på ditt tidligere adferdsmønster i nettbutikken samt demografiske data som kjønn, alder og interesser. Dette er data som ikke kan spores tilbake til deg.

Sikring av opplysninger

Extra-Leker.no bruker HTTPS kommunikasjon for kryptert og sikker overføring av data mellom deg og oss. Extra-Leker har strenge rutiner og tiltak for å sikre dine personopplysninger.

Extra-Leker.no er sertifisert under Trygg-E-handel. Se mer på www.tryggehandel.no

Hvem får tilgang til dine personopplysninger?

Extra-Leker selger eller deler ikke personopplysninger videre til tredjepart. Relevante opplysninger for å kunne gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør.

Dine rettigheter

Extra-Leker setter pris på dine tilbakemeldinger. Her kan du se hvilke rettigheter du til enhver tid har:

  • Dersom du har gitt samtykke til å motta nyhetsbrev kan du når som helst avslutte dette ved å klikke på lenken nederst i nyhetsbrevet eller kontakte kundeservice.
  • Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har registrert om deg.
  • Du kan også be oss om å rette feilaktige opplysninger vi har om deg eller be oss om å slette personopplysninger. Ordreinformasjon kan ikke slettes da bokføringsloven pålegger oss å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti og reklamasjon.
  • Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende en klage til tilsynsmyndighetene.

Endringer

Extra-Leker forbeholder seg retten til å endre og oppdatere disse personvernreglene.