home Meny close
menu Meny
Varekode: 75276

LEGO Star Wars - Stormtrooper hjelm 75276

LEGO Star Wars - Stormtrooper hjelm 75276
Inneholder 647 deler. Anbefalt alder fra 16 år.
kr kr 699,00

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

 • done Alltid rask levering
  (klikk her for info)
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Gjenskap den skumle Star Wars™ stormsoldathjelmen med denne ikoniske LEGO® utstillings- og samlermodellen. Bygg hjelmens ikoniske form med detaljer som LEGO elementer og grafiske klistremerker. Du trenger ferdighetsnivået til en elitesjokk-trooper for å fullføre oppgaven. Så kan du stolt vise modellen hjemme, på kontoret ... eller hvor som helst i galaksen!

Sett byggeferdighetene dine på prøve, og gjenopplev minner fra episke Star Wars™ scener med det utrolig detaljerte byggesettet LEGO® Star Wars Stormtrooper hjelm (75276)! Stormsoldatenes truende framtoning er gjenskapt i detalj ved hjelp av LEGO klosser og klistremerker. Hjelmen er utstyrt med en sokkel med navneplakett og kommer garantert til å vekke oppsikt enten den får hedersplassen hjemme eller på kontoret. Samlerserie Dette modellbyggesettet er en flott gaveidé for alle Star Wars fans fra 18 år og oppover og byr på en gøyal utfordring for erfarne LEGO byggere. Settet er en del av en helt ny samlerserie lansert i januar 2020, som består av flotte LEGO Star Wars samler- og utstillingsmodeller, og som også inkluderer Boba Fett hjelm (75277). LEGO Star Wars sett er utrolig populære! LEGO konsernet har gjenskapt ikoniske romskip, kjøretøy, steder og karakterer fra Star Wars universet i mer enn 20 år, og LEGO Star Wars er konsernets mest populære tema gjennom tidene. Barn elsker det, voksne elsker det ... Alle elsker det!

 

 • Med denne fantastisk detaljerte kopien av en stormsoldathjelm kan Star Wars™ fans demonstrere sin lojalitet overfor Imperiet og imponere med avanserte LEGO® byggeferdigheter. 
 • Hjelmens ikoniske design og autentiske detaljer er gjenskapt ved hjelp av LEGO® klosser og klistremerker. Still ut hjelmen på sokkelen – det vekker garantert minner om episk action fra Star Wars™ filmene. 
 • Denne hjelmen er en del av en serie med fantastiske LEGO® Star Wars™ utstillings- og samlermodeller. Sjekk også ut Boba Fett hjelm (75277). 
 • Dette Star Wars™ modellsettet består av 647 deler. Det er en flott bursdagsgave, julegave eller overraskelsesgave for fans fra 18 år og oppover og byr på engasjerende utfordringer for avanserte LEGO® byggere. 
 • Det tøffe samlersettet LEGO® Star Wars™ Stormtrooper hjelm er over 18 cm høyt, 13 cm bredt og 14 cm dypt og vil være et imponerende blikkfang enten hjemme eller på kontoret. 
 • Dette batteriløse settet for voksne byr på en engasjerende og avstressende byggeopplevelse. Så slapp av, finn roen og bygg en fantastisk LEGO® Star Wars™ modell av en stormsoldathjelm! 
 • Har du lyst til å kjøpe settet til en Star Wars fan som ikke har bygget med LEGO® klosser før? Det kan du trygt gjøre. Settet inkluderer nemlig trinnvise byggeinstruksjoner som gjør at alle kan lage denne fantastiske samler- og utstillingsmodellen til samlingen sin. 
 • Det finnes LEGO® Star Wars™ sett for fans i alle aldre, enten de vil gjenskape scener fra filmene, rollespille fortellinger de finner på selv, eller rett og slett bygge og stille ut de spektakulære modellene. 
 • LEGO® klosser er lette å sette sammen og ta fra hverandre – det er ingen grunn til å mane fram Kraftens mørke side! Klossene oppfyller de strengeste bransjestandarder, og det gjør at de er passer perfekt sammen. 
 • Inneholder 647 deler.
 • Anbefalt alder fra 16 år.

Detaljer

Varekode 101949
EAN 5702016617214

Produktomtaler