Lego Star Wars - Snowspeeder 20-årsjubileumsutgave 75259

Lego
Utsolgt
405,00
405,00
Utsolgt
SNOWSPEEDER ═ 20-ÅRSJUBILEUMSUTGAVE

Slå alarm, Echo Base er under angrep! Vinn Slaget om Hoth sammen med Luke og Dak Ralter i deres fantastiske LEGO® Star Wars™ Snowspeeder fra Star Wars: Imperiet slår tilbake. Fly lavt over isen, og avfyr de fjærbelastede skyterne! Etterpå kan du avfyre knotteskyteren bak og harpunen med snor. På bakken må du hjelpe opprørssoldaten med å sikte og avfyre knottekanonen i kanontårnet. Du må knuse Imperiets soldater! Bygg, samle på og lek med denne spesielle LEGO® Star Wars™ 20-årsjubileumsutgaven av en snowspeeder med laserkanoner!

Marker en stor milepæl i LEGO® Star Wars™ settenes historie med 75259 Snowspeeder™ – 20-årsjubileumsutgave. Denne spesialutgaven er en oppdatert versjon av originalsettet 7130 Snowspeeder som kom i 1999. Spesialsettet inneholder cockpit som kan åpnes og har plass til minifigurer av Luke Skywalker og Dak Ralter i pilotdrakt, laserkanoner, en fjærbelastet skyter under hver vinge samt en knotteskyter og harpun med snor bak. Dette LEGO Star Wars jubileumsbyggesettet inneholder også et kanontårn med knotteskyter som kan heves og roteres for episk action à la Slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake. Det inneholder også en bonus-minifigur av Lando Calrissian fra 2003, plassert på en 20-årsjubileumssokkel.

Inneholder:

  • Fire LEGO® Star Wars™ minifigurer: Luke Skywalker og Dak Ralter i sine pilotdrakter, en opprørssoldat og en bonus-minifigur av Lando Calrissian på en avtakbar sokkel.
  • En snowspeeder-byggeleke med cockpit som kan åpnes og har plass til to minifigurer, to fjærbelastede skytere, en knotteskyter og harpun med snor bak samt et kanontårn som kan heves og roteres med knotteskyter
  • Lando Calrissians originalblaster, Lukes blasterpistol og blå lyssverd samt opprørssoldatens blaster
  • En elektrokikkert

LEGO® Star Wars™ byggeleken er en nytolkning av settet 7130 Snowspeeder fra 1999 og er en perfekt gave for LEGO Star Wars byggere uansett alder. Minifiguren av Lando Calrissian er en nøyaktig gjengivelse av originalversjonen fra 2003 og inneholder en logo for 20-årsjubileet. Koble sammen LEGO® Star Wars™ 20-årsjubileumssoklene for minifigurer for å skape et flott samlerobjekt. Iscenesett uforglemmelige kampscener fra Slaget om Hoth fra Star Wars: Imperiet slår tilbake samt andre scener fra Star Wars™ sagaen.

  • Inneholder 309 deler
  • Snowspeederen måler ca. 5 x 18 x 14 cm (LxHxB)
  • Anbefalt alder fra 6 år.
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer

  • Kundeanmeldelser