home Meny close
menu Meny
Varekode: 76896

LEGO Speed Champions - Nissan GT-R NISMO 76896

LEGO Speed Champions - Nissan GT-R NISMO 76896
Inneholder 298 deler. Fra 7 år.
kr kr 223,00

Lagerstatus nettbutikk: 1-4

remove_circle_outline add_circle_outline
 • done 1-3 dagers leveringstid. Midlertidig noe forlenget leveringstid
  (klikk her for unntak)
 • done Kjøp på nett,  bytt i butikk

Detaljer

Er du klar for å sette deg bak rattet på en av verdens mest populære sportsbiler, den ikoniske Nissan GT-R NISMO? Denne fantastisk detaljerte LEGO® Speed Champions kopien er basert på verdens beste driftebil som bilentusiaster har digget i 50 år. Nå er det din tur til å bygge en miniatyrversjon av LEGO klosser, ta plass på startstreken og ta sikte på pokalen!

Nissan GT-R NISMO (76896) har fans over hele verden og har rekorden for raskest drift. Nå kan fans i alle aldre lage sin egen lekemodellbil med LEGO® byggeklosser – den ideelle LEGO gaven for de som elsker å bygge kule kopier. Sett Nissan GT-R på utstilling eller utfordre andre biler til et løp! Ei din egen Nissan GT-R NISMO lekebil Sjåfører og racefans har elsket Nissan GT-R i et halvt århundre, og nå kan de bygge en LEGO® kopi av den legendariske GT-R NISMO. Denne lekemodellbilen har noen av de samme realistiske detaljene som finnes på den virkelige modellen. Lekesettet inkluderer også en sjåførminifigur i en Nissan-racingdrakt som kan plasseres bak rattet for spennende racingaction. Racingleker som gjør deg til en stjerne på racerbanen! Nyhet i januar 2020, LEGO Speed Champions kopier er nå 25 prosent større og mer realistiske enn noensinne. De lar bilfans bygge miniversjoner av verdens mest berømte biler, og stille dem ut eller bruke dem til å lage spennende racinghistorier.

 

 • En sjelden sjanse til å eie en autentisk detaljert LEGO® kopi av den legendariske Nissan GT-R NISMO. Dette er den perfekte gaven for de som elsker å bygge leker og race med dem. 
 • En byggbar Nissan GT-R NISMO og 1 samleminifigur i en Nissan-racingdrakt. Dette modellbilsettet vil fengsle både barn og bilfans, inspirere dem til å spille uavhengig og la dem iscenesette løp med venner. 
 • Miniversjonen av Nissan GT-R NISMO er ny i januar 2020 og kan bygges og stilles ut eller brukes til å race mot andre LEGO® Speed Champions biler. 
 • Dette Nissan GT-R NISMO modellbilsettet med 298 deler er en spennende oppgave for gutter og jenter i alderen 8+ som elsker å lage og leke med lekeracerbiler. En verdsatt gave hele året. 
 • Nissan GT-R NISMO er 5 cm høy, 16 cm lang og 7 cm bred. Fra januar 2020 er alle LEGO® Speed Champions biler nå 25 prosent større for å få plass til enda flere detaljer enn på de opprinnelige versjonene! 
 • Ingen batterier kreves, så moroa og racingen trenger aldri ta slutt. Denne actionleken er alltid klar til å suse av gårde og kjøre på racerbanen! 
 • Dette byggesettet leveres med enkle, trinn-for-trinn-instruksjoner, slik at fansen ikke har noe å bekymre seg for og kan sette sammen racingleketøy så raskt de vil. 
 • LEGO® Speed Champions byggeleker gir bilfans sjansen til å skape noen av verdens mest berømte og spennende modeller. De kan enten vise frem racerbilene sine eller iscenesette spennende kamper mot andre modeller. 
 • LEGO® klosser har møtt de høyeste bransjestandardene siden 1958, noe som sikrer at de alltid er konsekvente, kompatible og trekkes fra hverandre med letthet hver gang. 
 • Inneholder 298 deler.
 • Anbefalt alder fra 7 år.

Detaljer

Varekode 101963
EAN 5702016618327

Produktomtaler