LEGO Star Wars - Darth Vader hjelm 75304

LEGO
Utsolgt på nett
914,00
914,00
Utsolgt på nett

LEGO Star Wars - Darth Vade hjelm 75304
Inneholder 834 deler. Anbefalt alder fra 18 år.

Med bygge- og samlermodellen av Darth Vaders hjelm kan du gjenskape en av Star Wars™-universets onde ikoner. Ta en pause fra hverdagen, og fordyp deg i et kreativt og utfordrende byggeprosjekt, hvor du gjenskaper hjelmens autentiske detaljer på ekte LEGO® vis. Sett modellen på den inkluderte sokkelen med navneplate, så får du et blikkfang som garantert får fart på samtalen, enten du stiller den ut hjemme eller på kontoret.
 
Med samlermodellen LEGO® Star Wars™ Darth Vader hjelm (75304) kan du bygge en hyllest til den mørke Sith-lorden. Engasjer deg i en utfordrende byggeprosess, og gjenopplev klassiske scener fra Star Wars-sagaen mens du bygger den ikoniske, detaljerte hjelmen av LEGO elementer.Designet for utstillingModellen av Darth Vaders hjelm har en kompakt størrelse og leveres med en sokkel med navneplate på. Til sammen gir det en slående utstillingsmodell som passer både hjemme og på kontoret. Og i mai 2021 kommer det enda en ny bygge- og utstillingshjelm i LEGO Star Wars serien: Speidersoldathjelm (75305).En spesiell gaveidéDette kvalitetssettet er en del av en serie med LEGO Star Wars byggesett for voksne. Det er flott som gave til deg selv, en Star Wars-fan, erfarne LEGO byggere og alle som setter pris på gøyale og kreative utfordringer.
  • Ta en pause fra en hektisk hverdag med dette LEGO® Star Wars™ byggesettet for samlere (75304), hvor du kan gjenskape hver minste detalj på den onde Sith-lorden Darth Vaders hjelm.
  • Mens du bygger den ikoniske hjelmen til Darth Vader av LEGO® klosser, kan du gjenoppleve klassiske og minneverdige scener fra Star Wars™-sagaen. Plasser hjelmen på utstillingssokkelen med navneplate, og få en imponerende utstillingsmodell.
  • Settet er en del av en samlerserie med byggbare LEGO® Star Wars™ hjelmmodeller som kan stilles ut – og i mai 2021 kommer Speidersoldathjelm (75305), så følg med!
  • Settet består av 834 deler og byr på en utfordrende og engasjerende byggeopplevelse. Det er perfekt som bursdags-, høytids- eller overraskelsesgave til Star Wars™-entusiaster, erfarne LEGO® byggere og hobbybyggere.
  • Den byggbare Darth Vader-hjelmmodellen er 20 cm høy, 15 cm bred og 14 cm dyp, og selv om størrelsen er beskjeden, er den et flott blikkfang.
  • Ønsker du å kjøpe settet til en stor fan av Star Wars™ som ikke er vant til LEGO® modellbygging? Null problem. Settet inkluderer trinnvise instruksjoner som gjør det mulig å bygge med en jedis selvtillit.
  • Dette LEGO® Star Wars™ settet for voksne er en del av en kvalitetsserie med gøyale byggesett som er utviklet for deg som er glad i kreative hobbyprosjekter.
  • Siden 1958 har LEGO® komponenter oppfylt strenge bransjestandarder som gjør at de sitter godt sammen og danner solide modeller.
  • LEGO® klosser og deler testes til det ytterste for å sikre at de oppfyller de strengeste sikkerhetsstandardene på jordkloden (og i galakser langt, langt borte!).
  • Anbefalt alder fra 18 år+
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer