LEGO Harry Potter - Fnattbussen 75957

Lego
Utsolgt
423,00
423,00
Utsolgt
LEGO Harry Potter - Fnattbussen 75957

Gi unge hekser og trollmenn en ellevill tur med fnattbussen sammen med Harry Potter™! Bli med Harry Potter™ på en heseblesende, magisk busstur om bord i LEGO® Fnattbussen! Med dette kule lekesettet kan du gjenskape scene fra Harry Potter og fangen fra Azkaban™. Trippeldekkerbussen har et hengslet sidepanel som kan åpnes, så du får tilgang til interiøret og kan sette fra deg Harrys kiste. Ovenpå er det massevis av boltreplass – det er bare å ta av taket, og sette i gang leken. Svinton Slipprush er billettør, mens Pistill Prang er bussens ikke helt stødige sjåfør, så her gjelder det å passe seg for senger som fyker omkring, og lysekronen som dingler vilt i taket – forbered deg på en skikkelig humpetittentur!

Med settet LEGO® Harry Potter™ 75957 Fnattbussen kan du gi unge hekser og trollmenn en busstur de aldri glemmer! Alle barn vet hva som venter dem når de stiger om bord i den lilla trippeldekkeren. Denne magiske lekebussen stimulerer til kreativ lek med et hengslet sidepanel som gir enkel atkomst til interiøret, og et avtakbart tak som gir tilgang til øverste etasje. Så snart Harrys kiste er lastet om bord, er det bare å holde seg fast. Når bussen farer av sted over fartsdumpene og tar svingene på to hjul, dingler lysekronen vilt hit og dit i taket mens sengen sklir fram og tilbake innvendig! Inneholder 3 minifigurer.

  • Inneholder tre nye LEGO® Harry Potter™ minifigurer fra juni 2019: Harry Potter, Svinton Slipprush og Pistill Prang. 
  • Den tre etasjers høye LEGO® fnattbussen byr på masse lekemuligheter med et hengslet sidepanel og tak som kan tas av. 
  • Den inneholder også en seng som sklir fram og tilbake, og en lysekrone som dingler i taket hver gang bussen svinger og runder hjørner. 
  • Et rappkjeftet krympet hode og Harry Potters kiste som inneholder en tryllestav, brev, sjokoladeplate og en eliksirflaske, inspirerer til actionfylt og fantasifull lek. 
  • Fnattbussen er over 16 cm høy, 16 cm lang og 6 cm bred.
  • Inneholder 403 deler
  • Anbefalt alder fra 8 år

 

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer