LEGO Disney Princess - Eventyrboken om Mulan 43174

-43%
Lego
Utsolgt
Tilbudspris 129,00 Før 228,00
Tilbudspris 129,00 Før 228,00
Utsolgt
Lego Disney Princess - Eventyrboken om Mulan 43174.
Inneholder 124 deler. Fra 5 år.

Åpne boken. Inni finner du en hel mikroverden full av moro! Hjelp Disneys Mulan med å trene opp kampferdighetene sine med Li-Shang. Det vil komme til nytte når hun skal forsvare faren og familiens ære. Etterpå kan dere spasere omkring i hagen og drikke en kopp te under plommetreet. Klarer Mulan å skjule sin identitet og gjøre sin plikt? Hvis det er opp til Khan og Cri-Kee, så klarer hun det. Å, nei, Li Shang har begynt å stille spørsmål. Hjelp Mulan å beskytte familien sin og seg selv.

Ære og eventyr venter fans av Disneys Mulan i dette unike LEGO® ǀ Disney Eventyrboken om Mulan settet (43174). Dette lekesettet har en bok som kan tilpasses med 2 scener: vintertreningsområde med en roterende treningsdukke og et hagemiljø med plommetrær som kan brettes ut, i tillegg til 2 klistremerkeark som man kan dekorere boken med. Rollespillmoro og spenning Barn liker å skape kreative rolleleker med dette bærbare lekesettet. Det kan brukes på egen hånd eller kombinert med andre LEGO ǀ Disney sett for spennende og fantasifull lek. Det er også en flott julegave eller bursdagsgave til en ung fan av Disneys Mulan. Favorittkarakterer og -scener tilbyr uanstrengt lek Denne kreative Disney-gaven kommer med 3 detaljerte mikrofigurer, inkludert to versjoner av Disney-prinsesse Mulan, Li Shang og en Khan LEGO hestefigur for Disney, i tillegg til en murstein med en Cri-Kee-dekorasjon. Disse vil få barna raskt i gang med leken, sammen med områdene som er laget for å inspirere barnas kreativitet og fantasi.

 • Sett i gang spennende filmbasert rollelek eller kreativ lek med dette fantasifulle LEGO® ǀ Disney settet (43174) med Disneys Mulan, Li Shang, Cri-Kee og hesten Khan. Kjempefin som gave! Leken starter med å åpne boken! 
 • Hvilket eventyr venter krigeren i forkledning? Barn kan utvikle sine kreative og rollelekevner mens de trener til kamp med Disneys Mulan og Li Shang i vinteromgivelsene eller drikker te i Mulans hage. 
 • Disse kjære mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller med andre sett i nye gøyale historier. Barn kan dra på eventyr med Disneys Mulan, Cri-Kee, Khan og Li Shang, slappe av ved plommetreet eller finne på noe helt nytt! 
 • Enhver fan av Disneys Mulan vil elske dette fantastiske settet. Den smarte boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som er en perfekt gave til jul, bursdag eller andre anledninger til gutter og jenter i alderen 5+. 
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy som kan tas med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkevennlig for moro på farten. 
 • Timevis med moro, drevet av et barns fantasi! Åpne, batterifrie leker bidrar til å utvikle barns selvstendige lek, gruppelek og problemløsningsferdigheter, samtidig som de gir dem gleden ved å skape nye historier på egenhånd. 
 • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til å gjøre byggingen til en lek, og gir barn gleden av å skape nye historier på egenhånd, og masse kreativ spenning med de innebygde miljøene. 
 • Gi barna detaljerte mikrofigurer og kjente omgivelser som kan utspilles med LEGO® ǀ Disney sett. Dette fantasifulle Disney Mulan-lekesettet inspirerer til begynnelsen på spennende historier, i tillegg til åpen kreativ lek som bidrar til å utvikle viktige ferdigheter. 
 • Inneholder 124 Legobiter.
 • Passer fra 5 år+
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
 • Produktdetaljer