LEGO Disney Frost 2 - Eventyrboken om Anna og Elsa 43175

Lego
Utsolgt
228,00
228,00
Utsolgt
Lego Disney Frost 2 - Eventyrboken om Anna og Elsa 43175.
Inneholder 133 deler. Fra 5 år.

Åpne boken for å utforske en spennende slottsverden i miniatyr! Kryss broen inn til Arendelle-slottet, og utforsk alle de spennende tingene inne i slottet. Spill en melodi med Disneys Anna, mens Disneys Elsa synger til. Etterpå kan de ta seg en liten høneblund i soverommet. Når de er uthvilte, er det på tide å dra på sledetur – Elsa har nemlig fått det til å snø ute! Juhuu! Det er utrolig gøy å dra på sledetur med gode venner! Lyst til å bygge en snømann?

Barn kan leke ut livet i Arendelles slott med dette unike LEGO® ǀ Disney Eventyrboken om Anna og Elsa (43175) settet. Lekesettet har en tilpasningsbar bok som kan åpnes, med 2 områder, utsiden av Arendelle slott med en bro, selve slottet med et sammenleggbart tak og innsiden av slottet, med flygel og soverom pluss 2 klistremerkeark å dekorere boken med. Rollespillmoro og spenning Barn vil utvikle sine fantasifulle rollespillferdigheter med dette bærbare lekesettet. Det kan oppleves på egenhånd eller kombineres med andre LEGO ǀ Disney sett for enda flere kreative lekealternativer. Det er også en flott julegave eller bursdagsgave til en ung fan av Disneys Frost 2. Favorittkarakterer og -scener byr på uanstrengt lek Denne kreative Disney-gaven kommer med 3 detaljerte mikrodukkefigurer, Disney Princess Elsa, Anna og Kristoff, pluss en Olaf LEGO figur for Disney. Disse vil få barna raskt i gang med leken, sammen med områdene som er laget for å inspirere barnas fantasi i denne kjente verdenen.

 • Inspirer til spennende filmbaserte rollespill eller kreativ lek med dette fantasifulle LEGO® ǀ Disney (43175) settet, med Disneys Elsa, Anna, Kristoffer og Olaf. Perfekt for barn og fans. Leken starter med å åpne boken! 
 • Hva slags moro kan bli funnet rundt slottet? Barn kan vise frem kreativiteten og rollespillferdighetene sine mens de utforsker inne og ute på slottet, drømmer frem nye historier eller drar på sledetur med Disney Princess Anna og Olaf. 
 • Disse elskede mikrokarakterene er flotte å leke med i dette settet eller med andre modeller. Barn kan dra på eventyr med Disneys Elsa, Anna og Kristoffer, henge med Olaf eller finne opp med noe helt nytt! 
 • Enhver fan av Disneys Frost 2 vil elske dette kule settet. Den smarte boken som kan åpnes, avslører en komplett mikroverden som er en perfekt gave til jul, bursdag eller andre anledninger for gutter og jenter i alderen 5+. 
 • Bærbar mikroverden-reiseleketøy for å ta med hvor som helst. Med den åpne boken som er over 23 cm bred, 12 cm dyp og 8 cm høy, er dette fantastiske lekesettet stort nok til nye eventyr eller pakkevennlig for moro på farten. 
 • Timevis med moro for et barns fantasi! Åpne, batteridrevne leker bidrar til å øke barnas gruppespill- og problemløsningsferdigheter, eller gir dem gleden av å skape nye historier på egenhånd gjennom uavhengig lek. 
 • Åpne leketøyboken og leken begynner. Enkle byggeinstruksjoner bidrar til bygging på et blunk, noe som gir barna gleden av å forestille seg nye scenarier og masse kreativ spenning med de velkjente historiene i boken. 
 • Gi barn detaljerte karakterer og gjenkjennelige scener som kan spilles ut med LEGO® ǀ Disney sett. Dette fantasifulle Disneys Frost 2 settet tilbyr søte historiestartere pluss åpen kreativ lek som bidrar til å bygge opp viktige ferdigheter. 
 • Inneholder 133 Legobiter.
 • Passer fra 5 år+
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
 • Produktdetaljer