Velkommen til nettsiden for THE LEGO® NINJAGO® MOVIE™
Lær mer om favorittninjaen(e) din(e), få se alle de kule produktene fra filmen og VINN fantastiske premier!
FILMKLIPP
BLI KJENT MED NINJAENE
LLOYD
Fra mislykket superskurk til perfekt Spinjitzu-mester: Lloyd har utvilsomt gjennomgått den største personlige forvandlingen av alle de unge ninjaene. Som sønn av Mester Garmadon og Misako, ofret han barndommen for å påta seg sin skjebnebestemte rolle. Han ble til slutt den grønne ninja og, i en kort periode, den mektige gylne ninja.
KAI
Kais impulsivitet, heftige temperament og enorme drivkraft reflekterer hans indre lidenskap. Hans sterke rettferdighetssans gjør at han er sta, og han gir aldri opp når han har satt seg et mål ... Staheten er også kilden til hans tapperhet.
NYA
Som eneste jente blant ninjaene, har hun alltid jobbet hardt for å bli godtatt som én av teamet, selv om det betød at hun måtte innta en hemmelig identitet! I rollen som Samurai X opptrådte hun ofte heltemodig, og så snart masken falt ble hun en viktig del av gjengen.
JAY
Lynets ninja er kjapp på alle mulige måter. Han er rappkjeftet og snartenkt. Hans eneste problem er at han ikke tenker seg om før han gjør noe. Jay mener at han er en lynskarp komiker, men er ofte ufrivillig komisk og lett å terge. Denne naive holdningen gjør ham bare enda lettere å være glad i.
ZANE
Zane, som en gang var den hvite ninja, er en intelligent og mektig nindroide (ninja-robot), som fyller rollen som gruppens dataekspert. Denne rasjonelle ninjaen går helt opp i sitt arbeid for fred og frihet og er en modig og omsorgsfull ninja med et stort hjerte ... enda han ikke har et!
COLE
Cole behersker jordens elementkraft og er derfor ekstremt sterk fysisk. Noe som er nyttig i vanskelige situasjoner. Han utstråler selvtillit i store mengder, men Jordens mester er likevel godt jordet. Han elsker det enkle livet. Friluft, fjellklatring, gammeldags teknologi og mest av alt: kake!

KONKURRANSE

FOR UNGE BYGGMESTERE

NYTT! Fra
Avbryt treningsøkten på basen for å bekjempe Great White! Sett Lloyds leksjoner ut i praksis og håndter våpnene som en dyktig LEGO® NINJAGO® kriger, men pass deg for haibilens missiler og harpun! Få Kai inn i kampen på sin flammende motorsykkel og redd NINJAGO by fra Garmadons haihær.
KJØP NÅ