LEGO Marvel Super Heroes - Iron Mans våpensal 76125

Lego
Utsolgt
677,00
677,00
Utsolgt
LEGO Super Heroes Marvel Avengers - Iron Mans våpensal 76125.
Inneholder 524 deler. Fra 7 år.

Bli med Tony Stark til Iron Mans våpensal for å teste ut ny teknologi! Lag deg en smoothie på kjøkkenet. Jobb ved skrivebordet, og ifør deg robotarm-drakten. Løft tunge gjenstander i Iron Mans laboratorium ved hjelp av den digre Igor-drakten. Om eksperimentene dine skulle ende katastrofalt, lar du roboten slokke flammene med brannslokkeren. Men følg med – en outrider prøver å bryte seg inn. Finn deg et våpen, og ta den farlige inntrengeren til fange!

Du kan bygge om Iron Mans våpensal på mange forskjellige måter for mer actionfylt lek. Bygg et laboratorium til Iron Man, og test ut de forskjellige kampdraktene hans! Utfør eksperimenter med Tony Stark, og fang outrideren med settet LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Mans våpensal, som inneholder en modulær lab som kan kombineres og stables på mange ulike måter for endeløs lek. Salen inneholder et roterende podium med to bevegelige robotarmer for Tony Stark i rollen som Iron Man, et skrivebord, kjøkken, våpenlager, verktøylager og Iron Mans draktlager, radarantenne og mer. Denne allsidige Iron Man byggeleken inneholder en bevegelig Igor-robotdrakt med minifigur-cockpit, en mobil robot og fem minifigurer, inkludert Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41 og Iron Man MK 50, i tillegg til Tony Starks ansikt- og hårelementer som du kan feste på en av Iron Man-minifigurene.

Inneholder:

  • Fem Marvel Universe-minifigurer: Iron Man MK 1, Iron Man MK 5, Iron Man MK 41, Iron Man MK 50 og en outrider
  • En Iron Man-lab med avtakbare moduler som kan kombineres og stables på mange ulike måter for å skape alternative lekeopplevelser
  • Iron Man-laben inneholder: et roterende podium med to bevegelige robotarmer, skrivebord med gjennomsiktig blå skjerm, minifigurstol og kopp, kjøkkenmodul med byggbar smoothiemikser og kopp, våpenlagermodul med knotteskyter, jetpack og energistråle-element for minifigurer, verktøylagermodul med skiftenøkkel, moduler for oppbevaring av Iron Mans drakter, radarantenne, sikkerhetssperringer, brannslokker og to flammeelementer.
  • Mål: Iron Mans lab er over 13 cm høy, 35 cm bred og 17 cm dyp når modulene er plassert i standardlayout.
  • Mål: Igor-drakten er over 9 cm høy, 5 cm lang og 9 cm bred.
  • Antall deler: 524
  • Anbefalt alder fra 7 år

 

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer