home Meny close
menu Meny
Varekode: 75810

LEGO Stranger Things - Opp ned 75810

LEGO STRANGER THINGS OPP NED 75810
kr kr 1 955,00

Lagerstatus nettbutikk: 1-4

remove_circle_outline add_circle_outline
 • done Alltid rask levering
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Bli med politisjef Jim Hopper, Joyce Byers, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson og Elleve når de utforsker det mystiske stedet Opp Ned og slåss mot Demogorgon for å redde Will Byers og verden. Dette er det ultimate LEGO® samlersettet for fans av Stranger Things, den prisbelønte, globale originalserien fra Netflix. Flytt Byers-familiens hus mellom virkelighetens verden og Opp Ned-verdenen. Med to sett med byggeinstruksjoner kan du bygge en av de to versjonene Stranger Things-huset om gangen, og du kan også dele byggeopplevelsen med venner og familien. Byers-husmodellen har mange autentiske detaljer, blant annet seriens velkjente stue med telefon og alfabetvegg med belysning. Med dette flotte settet kan du gjenskape historien om hvordan vennene finner svaret på det overnaturlige mysteriet som hjemsøker byen Hawkins i Indiana. Opp Ned-versjonen av modellen er helt lik versjonen fra virkelighetens verden, bortsett fra at den ser falleferdig ut med skumle slyngplanter og dystre farger, akkurat som i serien. Vis at du er fan av serien med en byggbar navneplate med klistremerke av Stranger Things-logoen og en minifigursokkel.

Fans av denne verdensberømte originalserien fra Netflix vil sette pris på de autentiske detaljene til LEGO® Stranger Things samlersettet 75810 Opp ned. Denne solide, klossebygde modellen kan ta form som et hus fra «virkelighetens verden» eller et hus fra Opp Ned-verdenen. De brukervennlige byggeinstruksjonene gjør dette til en flott byggeopplevelse for familie og venner. Huset til familien Byers inneholder Wills soverom, stue og spisestue. Opp Ned-versjonen av huset fra det alternative universet inneholder de samme rommene som modellen fra virkelighetens verden, men har det dystre og falleferdige utseendet med skumle slyngplanter som seriens fans vil kjenne igjen. Lekesettet inneholder åtte Stranger Things-figurer med hvert sitt tilbehør. Det er den perfekte gaven for fans av serien, som vil elske å kunne bygge og vise fram denne flotte modellen.

 

 • LEGO® Stranger Things lekesett med åtte lett gjenkjennelige Stranger Things-minifigurer fra den populære originalserien fra Netflix: Elleve, Mike Wheeler, Lucas Sinclair, Dustin Henderson, Will Byers, Joyce Byers, politisjef Jim Hopper og Demogorgon.
 • Huset til Byers-familien har terrasse foran med møbler, stue, spisestue og Wills soverom.
 • Stuen har autentiske detaljer fra serien, som den velkjente alfabetveggen med lysende bokstaver, sofa, salongbord, telefon, øks, «Har du sett meg?»-løpeseddel-klistremerke og en bjørnefelle som skal brukes for å fange Demogorgon.
 • Wills soverom spiller en sentral rolle i serien, noe som vises tydelig i denne modellen. Det inneholder detaljer som Wills kassettspiller, seng, pult, bordlampe, tegninger og filmplakater.
 • Spisestuen inneholder en lenestol, esker med juletrelys, regelbok-klistremerke for et fantasy-spill og en potteplante.
 • På loftet finner du et klistremerke av en Mind Flayer-tegning og en trollmannhatt tilhørende «Will den vise».
 • Opp Ned-settet har skumle slyngplanter, dystre farger og et forfallent preg, som ligner på og gjenskaper stemningen originalserien fra Netflix.
 • Politisjef Jim Hoppers politibil har avtakbart tak for enkel tilgang til interiøret. Et gresskarelement er en påminnelse om sesong 2.
 • Inkluderer tilbehør som Lucas' sprettert og lommelykt, Dustins walkietalkie og kompass, Mikes lommelykt og walkietalkie, Hoppers kaffekrus, Joyces lommelykt og tegning av «Will den vise» og Elleves vaffel.
 • Dette Stranger Things-samlersettet består av over 2200 deler fordelt på 11 poser, slik at begge versjoner av huset kan bygges samtidig for en felles byggeopplevelse.
 • Settet er over 32 cm høyt, 44 cm bredt og 21 cm dypt.
 • Inneholder 2287 deler.
 • Anbefalt alder fra 16 år.

Detaljer

Varekode 101513
EAN 5702016468953

Produktomtaler