home Meny close
menu Meny
Varekode: 10921

LEGO Duplo - Superheltlaboratorium 10921

LEGO Duplo - Marvel Superheltlaboratorium 10921.
Inneholder 30 deler. Fra 2 år.
kr kr 347,00

Lagerstatus nettbutikk: 1-4

remove_circle_outline add_circle_outline
 • done Alltid rask levering
 • done Kjøp på nett, bytt i butikk
 • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Hør etter, alle små superhelter! Iron Man, Spider-Man og Captain America er i Iron Mans verkstedslaboratorium og trenger din hjelp. Reparer Captain Americas motorsykkel med det kule verktøyet. Utfør alle tunge løft med kranen. Fest kroken i motorsykkelen, og trekk Spider-Man etter deg! Se opp – han skyter ut edderkoppnettet sitt! Alt kan skje når superheltene jobber sammen i Iron Mans verkstedslaboratorium.

Stimuler småbarns kreativitet og fantasi med denne allsidige byggeleken med superhelttema. Populære Marvel Avengers-figurer, stilig utstyr og kule kjøretøy gir til sammen et utviklende lekesett som er stappfullt av moro! Pedagogisk superheltleke for barn! Små barn kan leke med Iron Man, Spider-Man og Captain America i Iron Mans verkstedslaboratorium. Ved hjelp av en kran, roterende dreieskive, skiftenøkkel og betjeningspanel kan små superhelter fikse Captain Americas motorsykkel, løfte og flytte tung last og taue Spider-Man i full fart etter motorsykkelen! Underveis i den morsomme leken med dette fargerike Marvel-superheltsettet utvikler små barn kreativiteten og finmotorikken sin samt evnen til å tenke logisk og romlig. Flotte gaver for smårollinger! LEGO DUPLO® leker byr på en kombinasjon av ikoniske temaer, gjenkjennelige miljøer, populære figurer og småbarnsvennlige klosser i ulike lekesett som inspirerer små barn gjennom leken læring og kreativ moro.

 • Stimuler småbarns fantasi, kreativitet og utvikling med kjente superhelter fra de populære kinofilmene om Marvel Avengers. Alt kan skje når superheltene jobber sammen i Iron Mans verkstedslaboratorium. 
 • Bygg Iron Mans verkstedslaboratorium med bevegelig kran, roterende dreieskive, skiftenøkkel og betjeningspanel, og hjelp Spider-Man, Captain America og Iron Man med å utføre reparasjoner og ha det moro! 
 • Fiks Captain Americas motorsykkel, løft og flytt tung last og tau Spider-Man i full fart etter motorsykkelen (se opp for nettet hans!). Kan kombineres med andre lekesett for enda mer moro. 
 • Et morsomt startsett for blivende byggere og små superhelter. Dette fargerike lekesettet består av trygge deler tilpasset småbarn og er flott som gave til jul, bursdager og alle andre gaveanledninger for barn fra to år og oppover. 
 • Dette allsidige lekesettet er over 13 cm høyt. Det er stort nok til å stimulere til fantasifull lek og kompakt nok til at små superhelter kan ta det med seg overalt. 
 • Krever ingen batterier. Denne utviklende småbarnsleken drives av barns fantasi. Batteriløse leker styrker barns evne til å tenke kritisk og gir dem tilfredsstillelsen av å «klare selv»! 
 • Enkle instruksjoner for foreldre og småbarn gjør at leken starter med en gang Iron Man-leken tas ut av esken. Ingen tidkrevende tilrettelegging – kun fornøyde smil og fascinerte barn. 
 • LEGO® DUPLO® lekesett er perfekte gaver for små barn. De stimulerer til kreativ og fantasifull frilek basert på scenarioer fra virkeligheten, gjenkjennelige figurer og søte dyr. 
 • LEGO® DUPLO® byggeleker for førskolebarn oppfyller de høyeste bransjestandarder. De er enkle for små hender å gripe, plassere og ta fra hverandre – slik har det vært helt siden 1969! 
 • Inneholder 30 deler
 • Anbefalt alder fra 2 år.

Detaljer

Varekode 101628
EAN 5702016618112

Produktomtaler