LEGO Disney Toy Story 4 - Buzz og Woodys tivolibesøk 10770

45
Lego
Utsolgt
Tilbudspris 299,00 Før 545,00
Tilbudspris 299,00 Før 545,00
Utsolgt
LEGO Disney Toy Story - Buzz og Woodys tivolibesøk 10770.
Inneholder 230 deler. Fra 4 år.

Tivoliet er her! Bli med Disney Pixars Woody, Buzz Lightyear og Bo-Peep når de skal utforske alle spillene og attraksjonene på tivoliet sammen med Ducky og Bunny. Hjelp Buzz med å øve seg på å treffe blinken med laserkanonen før du blir med Woody og Bo-Peep på Terrorantulus-karusellen. Husk å ta deg en kjøretur med radiobilene også! Ta deg en liten ispause før du gjør alt om igjen! Ta med deg barnet ditt på tivoli i Toy Story 4 sammen med Bunny, Woody og Buzz Lightyear!

Gi smårollingen din en gøyal tivoliopplevelse med LEGO Toy Story 10770 Buzz og Woodys tivolibesøk. Fra Disney Pixar’s Toy Story! Dette actionfylte smårollingsettet er utviklet spesielt for å være gøyalt og enkelt for førskolebarn. Det inneholder et fargerikt skytespill med et stort skilt og laserkanon samt en spesiell startklossplate som gjør det lett for ferske byggere å bygge kjøretøy, bygninger og mye annet, helt alene. Dette gøyale lekebyggesettet for førskolebarn inneholder også en snurrende Terrorantulus-karusell med bevegelige armer, to radiobiler med startklossunderstell samt en is kiosk med kasseapparat, bord, benker og et skilt

LEGO 4+ settene er utviklet spesielt for å være gøyale og enkle å håndtere for små barn. De enkle byggetrinnene styrker barnas selvtillit og gir dem en god start på LEGO byggingen.

  • Inneholder 3 minifigurer: Woody, Buzz Lightyear og Bo-Peep
  • Mål iskiosken: H11 x B6 x D8 cm
  • Mål radiobilene: H9 x L3 x B3 cm
  • Inneholder 230 deler
  • Anbefalt alder fra 4 år
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer

  • Kundeanmeldelser