home Meny close
menu Meny
Varekode: 10266

LEGO Creator Expert - NASA Apollo 11 landingsunderstell 10266

5 3
LEGO CREATOR EXPERT NASA APOLLO 11 LANDINGSUNDERSTELL 10266
kr kr 999,00

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

Detaljer

Ørnen har landet! Nå kan du feire 50-årsjubileet til den første bemannede månelandingen med en modell av NASA Apollo 11 Lunar Lander. Denne LEGO® Creator Expert tolkningen av Apollo 11-månelandingsfartøyet har en rekke realistiske funksjoner, inkludert en nedstigningsmodul med gullfargede landingsføtter og paneler, kamera som kan åpnes, laserluker og en stige. Åpne døren til oppstigningsmodulen for tilgang til et detaljert interiør med plass til to astronauter. Det flisdekte landingsunderlaget gjengir måneoverflaten med krater, fotavtrykk og et amerikansk flagg. Denne flotte modellen markerer den historiske hendelsen fra 1969 og er et flott blikkfang både hjemme og på jobben. Apollo 11 Lunar Lander-navneplaten er prikken over i-en.

Du ble født for å utforske universet. Med LEGO® romraketter og kjøretøy bygger og inspirerer du neste generasjons astronauter – La oss komme i gang! Med LEGO® Creator Expert byggesettet 10266 NASA Apollo 11 Lunar Lander kan du feire verdens første bemannede månelanding. Settet er laget i samarbeid med NASA for å markere 50-årsjubileet for denne skjellsettende begivenheten som fengslet en hel verden. Dette samlersettet inneholder en eksepsjonelt detaljert kopi av Apollo 11-månelandingsfartøyet samt en modell av et månelandskap, med krater, fotavtrykk og det amerikanske flagget. Nedstigningsmodulen har gullfargede landingsføtter og paneler, kamera som kan åpnes, laserluker og en stige, mens oppstigningsmodulen har et detaljert interiør med plass til to astronauter. Denne flotte utstillingsmodellen byr på en utfordrende og tilfredsstillende byggeopplevelse full av nostalgi. Den er utstyrt med en Apollo 11 Lunar Lander-navneplate og passer perfekt som blikkfang både hjemme og på jobben. Inneholder to astronautminifigurer med NASA-dekor og gullfargede hjelmer.

  • Inneholder to astronautminifigurer med NASA-dekor og gullfargede hjelmer. 
  • Dette avanserte LEGO® settet inneholder en detaljert kopi av månelandingsfartøyet med separate oppstignings- og nedstigningsmoduler samt en modell av månelandskapet med krater, fotavtrykk og det amerikanske flagget. 
  • Nedstigningsmodulen har nye gullfargede landingsføtter og paneler fra juni 2019, kamera som kan åpnes, laserluker og en stige. 
  • Oppstigningsmodulen har et detaljert interiør med plass til to astronautminifigurer. 
  • Feir fantastiske romferder med denne svært detaljerte utstillingsmodellen. 
  • Tilbehør inkluderer klossebygd kamera og laserreflektor. 
  • Dekorerte elementer fra juni 2019 inkluderer en Apollo 11 Lunar Lander-navneplate og gullelementer. 
  • Modellen er over 20 cm høy, 22 cm bred og 20 cm dyp.
  • Inneholder 1087 deler.
  • Anbefalt alder fra 16 år.

 

Detaljer

Varekode 101508
EAN 5702016368277

Produktomtaler