home Meny close
menu Meny
Varekode: 10269

LEGO Creator Expert - Harley-Davidson Fat Boy 10269

4.6 5
LEGO CREATOR EXPERT HARLEY-DAVIDSON FAT BOY 10269
kr kr 999,00

Lagerstatus nettbutikk: 1-4

remove_circle_outline add_circle_outline

Detaljer

Hyll ikonisk design og ingeniørkunst av ypperste merke med denne fantastiske LEGO® Creator Expert modellen. Den detaljerte LEGO versjonen er utviklet i samarbeid med Harley-Davidson og gjengir de ikoniske linjene til den ekte motorsykkelen. Modellen er autentisk i alle ledd, fra de brede dekkene med Lakester-diskfelger til den tåreformede tanken med Harley-Davidson-logoer og speedometer. Snurr på bakhjulet for å se stemplene på den kraftige Milwaukee-Eight® motoren med doble eksosrør, bevege seg. Du kan bevege styret, girskiftpedalen og bremsespakene og også vippe ned støtten for å parkere motorsykkelen. Autentisk svart og mørkerød fargedesign og en solid utstillingssokkel er prikken over i-en på denne fantastiske modellen!

Utforsk ingeniørkunst av ypperste merke med LEGO® Creator Expert 10269 Harley-Davidson® Fat Boy® motorsykkelen. Den svært detaljerte LEGO modellen er utviklet i samarbeid med Harley-Davidson og gjengir de ikoniske linjene til den ekte motorsykkelen, fra de brede dekkene med Lakester-diskfelger til den tåreformede tanken med logoer og innebygd speedometer. I tillegg er modellen utstyrt med en Milwaukee-Eight®-motor med bevegelige stempler, to eksosrør, styre, bevegelig girskiftpedal og bremsespaker, parkeringsstøtte og solid utstillingssokkel. Denne slående utstillingsmodellen har mørkerød og svart fargedesign og passer like godt som blikkfang, hjemme som på jobben. Et avansert LEGO sett som byr på en oppslukende og tilfredsstillende byggeopplevelse.

  • Utstyrt med brede dekk med Lakester-diskfelger, tåreformet tank med Harley-Davidson-logoer og innebygd speedometer, Milwaukee-Eight®-motor med bevegelige stempler, doble eksosrør, styre, bevegelig girskiftpedal og bremsespaker, parkeringsstøtte og solid utstillingssokkel. 
  • Autentisk svart og mørkerød fargedesign. 
  • Denne LEGO® motorsykkelmodellen er perfekt som utstillingsmodell både hjemme og på jobben. 
  • Snurr på bakhjulet for å se stemplene på den kraftige Milwaukee-Eight®-motoren bevege seg. 
  • Dekorelementer fra juli 2019 inkluderer to mørkerøde 2 x 4-fliser med påtrykt Harley-Davidson® Fat Boy® tankemblem. 
  • Spesialelementer inkluderer et nytt superbredt bakhjul med felg fra juli 2019. 
  • Motorsykkelen er over 20 cm høy, 18 cm bred og 33 cm lang.
  • Inneholder 1023 deler.
  • Anbefalt alder fra 16 år.

Detaljer

Varekode 101510
EAN 5702016368291

Produktomtaler