Hatchimals S11 Family Adventures Overraskelsespakke

-67%
Hatchimals
Utsolgt
Tilbudspris 99,00 Før 299,00
Tilbudspris 99,00 Før 299,00
Utsolgt
Samlefigur overraskelsespakke.
  • Hatchimals CollEGGtibles familie samlefigurer.
  • Hver Hatchimals-familie har et unikt utseende.
  • Tematilbehør for historiefortelling følger med.
  • 8 Hatchimals familier å samle på.
  • Over 60 nye Hatchimals-figurer å samle på.

Klekk ut og oppdag en familie av eksklusive Hatchimals CollEGGtibles med familiepakken. Hver helt nye, bedårende Hatchimals-familie har sitt eget unike utseende og tema inspirert av favorittaktivitetene deres. Oppdag åtte Hatchimals-familier, som kattedansere, løvekunstnere, flaggermusmusikere, sjeldne hundepiloter, supersjeldne Fox Pageant-stjerner og mer – de er alle så søte!

Hver familiepakke er full av morsomme overraskelser, inkludert et egg hjemmelekesett, et lite Hatchimals-egg med enten en, to eller tre mystiske babyer, pluss to Hatchimals-foreldre, et litet barn, tre tilbehør og mer. Klekke ut det lille egget for å finne ut familien din og se hvor mange babyer som er inni. Deretter klekker du egget ditt hjem for å avsløre resten av Hatchimals-familien din. Kanskje du til og med får de sjeldne Bunny Bakers. Knekk hjertet på baksiden av egget for å finne et tilbehør og klekke ut hjertelåsen på siden for å åpne hjemmet.

Det er enda flere overraskelser å oppdage inni. Skrell og avslør det grafiske rommet for å finne et annet tilbehør til historiefortellingen din. Inne i pakken, fullfør familien din med de tre andre karakterene, et ekstra dekortilbehør og klistremerker. Dekorer interiøret og eksteriøret til familiens egghjem, og lek deretter familieeventyrene dine. Med over 60 nye Hatchimals og seks familiepakker å samle (leker selges separat), fullfør alle de åtte Hatchimals-familiene. Hatchimals CollEGGtibles overraskelsesleker er flotte gaver til barn fra 5 år og oppover. Ta med deg en eksklusiv familie av Hatchimals CollEGGtibles med familiepakken.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer