Escape Room Norsk brettspill

-20%
Utsolgt på nett
Tilbudspris 399,00 Før 499,00
Tilbudspris 399,00 Før 499,00
Utsolgt på nett
ESCAPE ROOM NORSK

Som i så mange Escape Rooms verden over, er dere “låst inne” i dette spillet og målet er å finne kodene for å “unnslippe” innen 60 minutter ved å løse pusleoppgaver og gåter. Bruk hodene deres! Samarbeid, god kommunikasjon, nytenkning, kreativitet, logikk og detaljfokus er også veldig viktig. Denne esken inneholder 4 forskjellige Escape Room-eventyr, og hvert eventyr har 3 deler. I hver del må du finne en kode bestående av 4 nøkler som du setter inn i Chrono dekoderen ved å bruke 4 av de 16 nøklene. Finn 3 riktige koder innen 60 minutter for å vinne spillet. Dere vinner eller taper sammen... Dere starter med å åpne en konvolutt og lese introduksjonen til eventyret. Løsningen av gåtene forklarer seg selv. Konvolutten inneholder forskjellige ledetråder som er nødvendige for å finne koden. I hver runde undersøker dere et av elementene i rommet på brettet. Her vil dere søke etter en eller flere skjulte ledetråder for å løse mysteriet. Er dere klare for utfordringen?

Bruk hodene deres! Samarbeid, god kommunikasjon, nytenkning, kreativitet, logikk og detaljfokus er også veldig viktig.

Denne esken inneholder 4 forskjellige Escape Room-eventyr, og hvert eventyr har 3 deler. I hver del må du finne en kode bestående av 4 nøkler som du setter inn i Chrono dekoderen ved å bruke 4 av de 16 nøklene. Finn 3 riktige koder innen 60 minutter for å vinne spillet. Dere vinner eller taper sammen...

De 4 forskjellige escape rooms varierer i vanskelighetsgrad, slik at man kan gi hvilken som helst gruppe en opplevelse de forventer og fortjener. Hvis du føler deg klar for noen flere utfordringer og puslespill, så finnes det Escape Rooms utvidelser, men du trenger basespillet først ettersom Chrono Dekoderen er essensiell for opplevelsen. Inkludert i basespillet i rekkefølge etter vanskelighetsgrad: Prison Break, Virus, Nuclear Countdown og Temple of the Aztec..

Prison Break:

Ti år i fengsel for en forbrytelse du ikke gjorde, Ti år av livet ditt kastet bort fordi du var på feil sted til feil tid. Det er ikke rettferdig. Du vet at vaktene vil nå cellen din iløpet av sin runde etter en time. Hvert bein i kroppen din sier til deg at dette er muligheten du har letet etter i en lengre tid; du er 60 minutter unna frihet!

Virus:

For et tidspunkt å besvime! DU kunne sverge på at du drepte din lab-partner, men du vet at det ikke vil være nødvendig. Væsken som renner ut av den ødelagte flasken vil drepe alle sammen i rommet ganske fort hvis ingenting gjøres…

Nuclear Countdown:

Bordet er spredt med alle mulige mineraler som sender et grøss nedover ryggraden din. I det øyeblikk så ringer telefonen din og din største frykt blir virkelig, bombetrusselen er ekte!

Temple of the Aztec:

Fortellingene om dette sagnomsuste tempelet er tallrike. Hvem som helst som går inn i tempelet høres ikke fra igjen. Man mener det er slangene som er skylden til dette. Men fortellingene forteller om Eye of Aztec, den største diamanten som noensinne har eksistert.

Dere starter med å åpne en konvolutt og lese introduksjonen til eventyret. Løsningen av gåtene forklarer seg selv. Konvolutten inneholder forskjellige ledetråder som er nødvendige for å finne koden.

I hver runde undersøker dere et av elementene i rommet på brettet. Her vil dere søke etter en eller flere skjulte ledetråder for å løse mysteriet. Er dere klare for utfordringen?

I løpet av spillet vil dere av og til komme over teksten eller ER logoen. Dette er viktig informasjon ettersom det betyr at dere må gjøre om noe ved å bruke en av dekodersystemene på de to sidene av Chrono dekoderen. Klokka på Chrono dekoderen teller ned, legger til den nødvendige atmosfæren og forteller når dere kan få et nyttig hint.

Viktige tips:

 1. Hold kommunikasjonen i gang, del all informasjon, tiden er kostbar!
 2. Dere trenger ikke ødelegge noen ting for å finne hintene, men dere kan brette eller skrive på enkelte gjenstander. Dette er indikert med et “skriv ut” ikon.
 3. Noter så mye som mulig, det kan hjelpe dere til å se nye koblinger.
 4. Ingen forkunnskaper trengs for å løse eventyrene. Alle kan gjøre dette.
 5. Bruk hjelpemidlene på mobilene deres, som; lommelykt, kalkulator, osv.
 6. Les opp reglene høyt før dere starter spillet og hold dem innen rekkevidde.
 7. Dere vil bli frustrert, men det er en del av opplevelsen i Escape Room. Gå gjennom alle stegene sammen én gang til for å se om dere kan oppdage noen logiske brister. Studer alt materialet igjen, for- og bakside og sjekk og sammenlign alle notater! Gi aldri opp! Svarene er bokstavelig talt foran deg!
 • Antall spillere: 3-5
 • Spilletid: ca. 60 minutter
 • Anbefalt alder: Fra 16 år
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
 • Produktdetaljer