home Meny close
menu Meny

Rask levering

Extra-Leker nettbutikk har lager i Stavanger og sender forløpende ut bestillingene og innen 24 timer. Bestillinger gjort før klokken 12.00 hverdager blir sendt fra oss samme dag. Bestillinger etter 12.00 blir sendt senest neste virkedag. Ved høysesong og kampanje sender vi bestillinger innen 1-3 virkedager. Avhengig av hvor i Norge du bor, er leveringstiden 1-3 dager.Sendinger til Nord-Norge kan ta opptil 5 virkedager i transport. Vi tar forbehold om noe lengre leveringstid ved forsinkelser hos Bring.

Extra-Leker samarbeider med Bring som frakter våre bestillinger.

Vi sender kun til fastlands Norge. Det innebærer at vi ikke sender til Svalbard.

Bring - lynrask levering leker

Fraktsatser Sør-Norge

Gjelder postnummer 0000 – 7998

  • Gratis frakt over 1000 kr. gjelder pakker sendt som klimanøytral servicepakke (eks. stor/tung vare)
  • Stor og tung vare (over 35 kilo)

Koster 499,- uavhengig av om bestillingen er på over 1000 kr. Fungerer på samme måte som Bring Bedrift med at varen blir levert hjem på døren. Du vil motta ny SMS fra Bring når det nærmer seg levering med forventet leveringstidspunkt. Er du ikke hjemme i det tidspunktet, kontakt Bring på 04045 og avtal nytt leveringstidspunkt. Er ingen hjemme og sjåfør må kjøre ut en gang til kommer ekstra frakt i tillegg. Alle varer som er store og tunge er merket med dette i vår nettbutikk.

  • Klimanøytral Servicepakke

Koster kr. 59,- og utleveres på ditt lokale postkontor/hentested. Vi gjør oppmerksom på at dersom et postnummer har to postkontor, er det Bring/Posten som er ansvarlig for hvilket postkontor pakken blir sendt til. Ved bestilling mottar du en SMS med sporingsnummer. Du vil også motta en SMS med hentekode når pakken er ankommet postkontoret.

  • Bring Bedrift

Koster kr. 199,- og blir levert hjem på døren mellom klokken 08.00 – 16.00. Ved bestilling mottar du en SMS med sporingsnummer. Du vil motta ny SMS fra Bring når det nærmer seg levering med forventet leveringstidspunkt. Er du ikke hjemme i det tidspunktet, kontakt Bring på 04045 og avtal nytt leveringstidspunkt. Er ingen hjemme og sjåfør må kjøre ut en gang til kommer ekstra frakt i tillegg.

  • Bring Express

Koster 599,- og blir levert hjem på døren dagen etter. Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder bestillinger gjort før kl. 12.00 hverdager. Det vil si at er bestillingen gjort på for eksempel en mandags kveld, vil du ikke motta pakken før på onsdag. I byer vil den bli levert innen klokken 09.00 dagen etter, mens den i mindre tettbygde strøk blir levert mellom 09.00-16.00 dagen etter. Vi gjør oppmerksom at det er Bring som står ansvarlig for denne garantien. Express over natt har kun utlevering mandag til fredag. Det vil si at siste frist for bestilling av expresspakke hvis du skal ha den før helg er torsdag før kl 12.

OBS! Gjelder ikke pakker over 35kg!

 

Fraktsatser Nord-Norge

Gjelder postnummer 7999 – 9999 (ekskludert Svalbard)

  • Gratis frakt over 1000 kr gjelder pakker sendt som klimanøytral servicepakke (eks. stor/tung vare)
  • Stor og tung vare (over 35 kilo)

Koster 599,- uavhengig av om bestillingen er på over 1000 kr. Fungerer på samme måte som Bring Bedrift med at varen blir levert hjem på døren. Du vil motta ny SMS fra Bring når det nærmer seg levering med forventet leveringstidspunkt. Er du ikke hjemme i det tidspunktet, kontakt Bring på 04045 og avtal nytt leveringstidspunkt. Er ingen hjemme og sjåfør må kjøre ut en gang til kommer ekstra frakt i tillegg. Alle varer som er store og tunge er merket med dette i vår nettbutikk.

  • Klimanøytral Servicepakke

Koster kr. 59,- og utleveres på ditt lokale postkontor/hentested. Vi gjør oppmerksom på at dersom et postnummer har to postkontor, er det Bring/Posten som er ansvarlig for hvilket postkontor pakken blir sendt til. Ved bestilling mottar du en SMS med sporingsnummer. Du vil også motta en SMS med hentekode når pakken er ankommet postkontoret.

  • Bring Bedrift

Koster kr. 299,- og blir levert hjem på døren mellom klokken 08.00 – 16.00. Ved bestilling mottar du en SMS med sporingsnummer. Du vil motta ny SMS fra Bring når det nærmer seg levering med forventet leveringstidspunkt. Er du ikke hjemme i det tidspunktet, kontakt Bring på 04045 og avtal nytt leveringstidspunkt. Er ingen hjemme og sjåfør må kjøre ut en gang til kommer ekstra frakt i tillegg.

  • Bring Express

Koster 899,- og blir levert hjem på døren dagen etter. Vi gjør oppmerksom på at dette kun gjelder bestillinger gjort før kl. 12.00 hverdager. Det vil si at er bestillingen gjort på for eksempel en mandags kveld, vil du ikke motta pakken før på onsdag. I byer vil den bli levert innen klokken 09.00 dagen etter, mens den i mindre tettbygde strøk blir levert mellom 09.00-16.00 dagen etter. Vi gjør oppmerksom at det er Bring som står ansvarlig for denne garantien. Express over natt har kun utlevering mandag til fredag. Det vil si at siste frist for bestilling av expresspakke hvis du skal ha den før helg er torsdag før kl 12.

OBS! Gjelder ikke pakker over 35kg!

 

Frakt ved retur:

Benyttes angrerett dekker kjøper returfrakt.  Ved bytting av varer dekker kjøper returfrakt.

Om godset skades eller forsvinner under transport fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset.

Om produktet er skadet ved leveringen skal dette rapporteres omgående til Extra-Leker kundeservice. Det kan gjøres til kundeservice@extra-leker.no eller på vår chat på extra-leker.no. For at vi skal kunne reklamere på skaden til vår transportør må vi rapportere transportskaden til denne innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige om du rapporterer skaden innen denne tiden. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktene er feilfrie så snart som mulig etter å ha mottatt dem.

Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt.

For mer utfyllende informasjon om vår returordning, les her.