LEGO Marvel Super Heroes - War Machine-knuseren 76124

Lego
Utsolgt
385,00
385,00
Utsolgt
LEGO Super Heroes Marvel Avengers - War Machine-knuseren 76124.
Inneholder 362 deler. Fra 7 år.

Alarmen går! Ant-Man angripes av de farlige outriderne. Fly til unnsetning med den mektige War Machine-knuseren! Avfyr 6-knotters mitraljøsen og missilene. Grip tak i en outrider med den digre robotens mektige never. Frigjør knotteskyterkanonene, og slåss mot fienden på bakken med War Machine! Alarmen går! Ant-Man angripes av de farlige outriderne. Fly til unnsetning med den mektige War Machine-knuseren! Avfyr 6-knotters mitraljøsen og missilene. Grip tak i en outrider med den digre robotens mektige never.

Overmann outriderne med War Machine-knuseren! Gå til kamp mot outriderne for å redde Ant-Man med settet LEGO® Marvel Avengers 76124 War Machine-knuseren. Denne tøffe, bevegelige roboten har minifigur-cockpit som kan åpnes, seksknotters mitraljøse, to avtakbare knotteskytende kanoner, to raketter, gripehender og et rom som kan åpnes og inneholder ekstra ammunisjon. Denne tøffe byggeleken inneholder fire minifigurer, inkludert War Machine og Ant-Man som begge har ny Avengers-draktdekor fra mars 2019, og som gjør det morsomt å gjenskape spennende scener fra Marvel Avengers-filmene.

Inneholder:

  • Fire Marvel Universe-minifigurer: War Machine, Ant-Man og to outridere
  • War Machine-knuseren har minifigur-cockpit som kan åpnes, seksknotters mitraljøse, to avtakbare knotteskytende kanoner, to raketter, bevegelige armer og bein, gripehender og et rom som kan åpnes og inneholder ekstra ammunisjon
  • Mål: War Machine-roboten er over 17 cm høy, 6 cm lang og 14 cm bred
  • Antall deler: 362
  • Alder: fra 7 år
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer

  • Kundeanmeldelser