home Meny close
menu Meny
Varekode: 6005

Dantoy BIO Tiny Bitering 3 pakning - Rosa

Dantoy BIO Tiny Bitering 3 pakning - Rosa
kr kr 99,00

Lagerstatus nettbutikk: Utsolgt på nett

Lagerstatus butikk: Ta kontakt direkte

  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

3 pakning med biteringer fra kvalitetsmerket Dantoy. Finnes i to ulike sett med forskjellige dyr, vi velger et tilfeldig sett for deg. Biteringene er laget av holdbar bioplast, og er helt frie for skadelige stoffer. De er gripevennlige for små hender og perfekte å bite på, når det klør i tannkjøttet. Anbefalt alder fra 0 år.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode 103015
EAN Nei

Produktomtaler