home Meny close
menu Meny
Varekode: 6971

Dantoy BIO Frokost sett 94 deler

Dantoy BIO Frokost sett 94 deler
kr kr 499,00

Lagerstatus nettbutikk: 10+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
    (klikk her for info)
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Nå kan du få bærekraftige leker uten å gå på akkord med kvalitet, design eller pris. Frokostsettet består av kopper, krus, tallerkner, bestikk og mye mer, totalt 94 deler. Kvaliteten er så robust som du kjenner den fra Dantoys andre plastleker, og alle delene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Anbefalt alder fra 1 år.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode NTI-868090
EAN 5701217069716

Produktomtaler