home Meny close
menu Meny
Varekode: 6937

Dantoy BIO Plast Lastebil 26 cm

Dantoy BIO Plast Lastebil 26 cm
kr kr 129,00

Lagerstatus nettbutikk: 10+

remove_circle_outline add_circle_outline

Detaljer

Nå kan du få bærekraftige leker uten å gå på akkord med kvalitet, design eller pris. Lastebilen i bioplast med trendy, dempede farger har bevegelig lasteplan som kan tippes opp og ned. Kvaliteten er så robust som du kjenner den fra Dantoys andre plastleker, og kjøretøyet kan vaskes i oppvaskmaskinen. Lastebilen kan brukes både innendørs og utendørs. Størrelse lastebil 26 x 15 x 17 cm (LxBxH). Anbefalt alder fra 2 år.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode NTI-868087
EAN 5701217069372

Produktomtaler