home Meny close
menu Meny
Varekode: 5610

Dantoy BIO Plast Bøttesett i gaveeske - 4 deler

Dantoy BIO Plast Bøttesett i gaveeske 4 deler
kr kr 179,00

Lagerstatus nettbutikk: 20+

remove_circle_outline add_circle_outline
  • done Alltid rask levering
  • done Kjøp på nett, bytt i butikk
  • done Gratis frakt over 1000 kr

Detaljer

Nå kan du få bærekraftige leker uten å gå på akkord med kvalitet, design eller pris. Dette flotte bøttesettet i BIO plast med trendy og flotte farger inneholder en bøtte med praktisk håndtak, en vannkanne, en rake og en spade. Settet er perfekt til både utendørslek i sandkassen, på stranden, i hagen og til innendørslek. Delene har perfekt passform til små barnehender. Kvaliteten er så robust som du kjenner den fra Dantoys andre plastleker, og kjøretøyet kan vaskes i oppvaskmaskinen. Anbefalt alder fra 2 år.

Dantoys bioplast er laget av sukkerrør fra kontrollerte, skadedyrfrie plantasjer i Brasil. Sukkerrør er et helt bærekraftig råstoff da det tar opp CO2 fra luften når det vokser, og motvirker dermed globale klimaendringer. Rørene vokser raskt og høstes 1-2 ganger i året. Den ferdige bioplasten er 100% resirkulerbar. Settet har også det nordiske svanemerket.

Dantoy er et dansk selskap i Hobro, som har utviklet og produsert kvalitetsleketøy i over 50 år. Dantoys mål er å minimere eventuelle uheldige effekter på miljøet og kontrollerer derfor energi-, vann- og råstoffforbruk nøye. I tillegg er lekene laget av råvarer uten skadelige stoffer. Blant annet derfor var Dantoy den første i verden som fikk leker sertifisert med det nordiske svanemerket.

Detaljer

Varekode NTI-868079
EAN 5701217056105

Produktomtaler