Om oss

Extra Leker er en 100% norskeid kjede som åpnet dørene til sin første butikk i Stavanger i 1988, og har siden den tid vokst til en av Norges desidert største leketøyskjeder. I dag består Extra Leker totalt av 25 butikker i Norge, 3 butikker i Sverige, og en nettbutikk.

Med et av Norges største utvalg av leketøy, har Extra Leker noe å tilby til barn i alle aldre med enhver interesse. Hos oss finner du alt av leketøy fra de mest kjente merkevarene til spennende nyheter på markedet til gode lave priser.

Extra Leker har også et bredt utvalg av leketøy og utstyr til baby og småbarn laget med barnas utvikling i tankene. Her er det et stort fokus på blant annet motoriske ferdigheter, sensorisk utvikling, og koblingen mellom årsak og virkning.

Ingenting er viktigere for oss enn å gi barna gode minner, latter i hverdagen, og utslipp for kreativiteten gjennom lek og moro. Om det er rollelek med utkledning, puslespill med flotte motiver, eller figurer av kjente karakterer, har vi noe til enhver smak.

Vi legger stor vekt på å gi våre kunder en god handleopplevelse, med produkter i høy kvalitet og fantastisk kundeservice som gledelig hjelper deg med valg av riktige leker til barna.