home Meny close
menu Meny

Pris og betaling

Prisene, som er oppgitt i www.extra-leker.no og nyhetsbrev er inkludert merverdiavgift.  Våre priser er imidlertid eksklusiv pakking og frakt, med mindre noe annet er oppgitt. Opplysninger om de totale kostnadene kjøperen skal betale, vises i handlekurven før bestilling er foretatt.   Det blir ikke lagt til andre gebyrer.

 

Ordrebekreftelse

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, skal selgeren uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen på e-mail. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen  og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig. Har du ikke mottatt ordrebekreftelse, så sjekk om den kan ha havnet i spammail. Hvis ordrebekreftelse ikke er mottatt, kontakt kundeservice på kundeservice@extra-leker.no 

 

Betalingsmetoder

Vi tilbyr flere ulike betalingsløsninger for våre kunder.

-Bankkort via NETS  (Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron )

-Klarna -tilbyr både direktebetaling, faktura, bankkort eller delbetaling.

Betalingsmetoder - Extra-leker.no

 

Autorisasjon av kortet ditt ved belastning av kort

Når du legger inn bestillingen, blir kortet ditt autorisert, og du mottar en e-post som bekrefter at bestillingen er vellykket. Kjøpesummen vil bli reservert, men ikke belastet før bestillingen er behandlet og varene sendt fra vårt lager.

Ved manglende autorisasjon vil du motta en feilmelding og forespørsel om å benytte et annet kort eller en alternativ betalingsmetode.

3d secure Extra-Leker.no

Annullering av kjøp

Vi kan annullere et kjøp uten å stå ansvarlig for skader eller kostnader hvis, betalingsinformasjonen din er feil, eller vi mistenker ulovligheter, eller ved betalingsfeil.  Skulle det oppstår tekniske feil ved bestilling på nettstedet, kontakt kundeservice på kundeservice@extra-leker.no eller via vår online chat.