Kinetic Sand Lekesett - Regnbue Enhjørning

-11%
Kinetic Sand
Utsolgt på nett
Tilbudspris 399,00 Før 449,00
Tilbudspris 399,00 Før 449,00
Utsolgt på nett
Anbefalt alder: fra 3 år og oppover.
  • Sanden kommer i 4 farger - lilla, rosa, blågrønn og klassisk hvit!
  • 0,9 kg eksklusiv glitrende Kinetic Sand følger med!
  • Sanden er enkel å rydde opp!
  • Oppfordrer til kreativ lek!

Gjør enhjørningdrømmene dine til virkelighet med settet Kinetic Sand Unicorn Kingdom. Kinetic Sand Unicorn Kingdom kommer med 0,9 kg eksklusiv glitrende Kinetic Sand, inkludert lilla, rosa, blågrønn og klassisk hvit! Bruk de medfølgende 8 enhjørningstemaene for å lage den ultimate regnbue-enhjørningverdenen! Bruk stemplene til å forme, formene til å bygge og enhjørnings-pop-out for å vekke kreasjonene dine til live! Lag, øs og bygg!

Denne magiske sanden oser, beveger seg og smelter rett foran øynene dine, flyter gjennom fingrene som en sakte bevegelig væske, men etterlater dem helt tørre og gjør det enkelt å rydde opp. Lag sandkunst med den formbare sanden igjen og igjen! Kinetic Sand Unicorn Kingdom inkluderer et glitrende brett for å sanden er enkel for lagring og opprydding! Lag den ultimate Unicorn -verdenen med Kinetic Sand Unicorn Kingdom! 

Den eneste ene Kinetic sand er den originale, klemmbare sanden hvor du kan føle moroa. Pakk den, trekk den, form den, og elsk den. Kinetic Sand er kinetisk - det vil si at den holder seg til seg selv, men ikke fingrene - slik at du kan forme og lage imponerende sandkunst med detaljer! Bedre enn kunsthåndverk som modellerer leire, den unike formelen gjør den myk og elastisk, flott for berøring og sensorisk lek. Du kan lage igjen og igjen med Kinetic Sand for timevis med taktilt uavhengig spill.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer