L.O.L. Tweens Surprise Swap Dukke m/ 20 overraskelser - Winnie

-29%
L.O.L Surprise
Utsolgt på nett
Tilbudspris 499,00 Før 699,00
Tilbudspris 499,00 Før 699,00
Utsolgt på nett
L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap Braids-2-Waves Winnie dukke med 20 overraskelser å avsløre.
  • Kommer med 2 unike utseender
  • Veksle mellom rosa og blå hårfarge
  • Dukken har bevegelige ledd for posering
  • 20 overraskelser å avsløre
  • Totalt 4 Tweens Surprise Swap dukker å samle

Møt den helt nye L.O.L. Surprise Tweens Surprise Swap motedukken Braids-2-Waves Winnie som kommer med 2 unike utseende som barn kan veksle mellom for den ultimate tilpasningen og hårlekeopplevelsen! Winnie elsker å bruke tiden sin på å sy, men når det er på tide å kle seg ut for en kveld med BFF-ene sine, forvandler hun seg til en Tween-dronning, og gjør overalt til et moteshow mens hun poserer med sitt favorittfredstegn. 

Pakk ut 20+ overraskelser, inkludert et stylinghode, fabelaktige moter, sokker, sko, en tiara, en sash, hårstylingtilbehør, en hårbørste, et dukkestativ og mer! Endre Winnies utseende på et øyeblikk ved å bytte ut hennes rosa og gule frisyre med det blå og rosa stylinghodet som enkelt kan festes til dukkens kropp. Deretter gir du henne et raskt antrekksskifte og bytt tilbehør, inkludert øredobber, hodeplagg, hårtilbehør og mer! Når du er ferdig med å style dukken din, gjenta byttefunksjonen og endringene av mote og tilbehør om og om igjen for å skape uendelige miks og match-utseende! 

Par Tweens Surprise Swap-dukkene med de stilige nye Surprise Swap Styling-hodene som hver kommer med nydelig hår og hårtilbehør for enda mer tilpasning! Hver dukke har fantastiske funksjoner, vakkert hår, sin egen glamorøse stil, og kommer bevegelige ledd for tonnevis av poseringsmuligheter. Det ekstra stylinghodet kan alltid plasseres tilbake på hodestativet når det ikke er i bruk. Samle alle 4 LOL Surprise Tweens Surprise Swap motedukkene: Braids-2-Waves Winnie, Bronse-2-Blonde Billie, Buns-2-Braids Bailey og Curls-2-Crimps Cora.

Inkludert:

  • 1x Winnie -moteddukke
  • 20x overraskelser
Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer