Playmobil Novelmore 127 Deler - Julekalender 71346

Playmobil
Utsolgt på nett
Utsolgt på nett
Playmobil Novelmore 2023 julekalender: Kamp i snøen med 127 deler.

Detaljert PLAYMOBIL-adventskalender for ridderfans med Novelmore-helten Prince Arwynn, Burnham Raiders Bayron, Brody, og mange flotte statister for en spennende adventstid!

I Novelmore adventskalender kjører Bayron sin kampslede mot Novelmores vinterlige slottsport, mens Brodys katapult har en veldig spesiell gave til Arwynn. Akkurat i tide til jul har ridderne forberedt sine ønskelister og til og med undertegnet en fredsavtale på slutten.

Åpne dørene for stor adventslek med Novelmore adventskalender "Kamp i snøen". Skjult bak dørene til denne spesielle adventskalenderen er 24 store Novelmore-overraskelser som Prince Arwynn, Lord Bayron og sønnen Brody, samt en fungerende katapult med lavaprosjektiler, en slede, en snømann med rustning og annet spennende riddertilbehør. I tillegg til gaveeskene gir også Novelmoreians muntre juleantrekk en festlig stemning. Se en komplett vinterscene av Novelmore komme til live frem til julaften foran de isdekkede veggene til slottene Novelmore og Burnham Raiders. Den perfekte adventsgaven til alle ridderfans fra 4 år og oppover.

Vis mer informasjon Vis mindre informasjon
  • Produktdetaljer